top of page
Keresés
  • Szerző képeKriszta

Mit érdemes tudni a betonkeverésről?

Frissítve: 2023. aug. 3.

Az építkezéseken szinte elengedhetetlen a beton. Házak, lakások építésénél, ház körüli szegélyek esetében, de térkövezéskor is hasznos. A minőség titka a megfelelően kiválasztott alapanyag és az eszköz. A Fészer komáromi gépkölcsönzőben betonkeverővel tudunk segíteni a munkavégzésben.


Betonkeverőre szükségünk lehet az alapozás, a falazás, vakolás és kerítéskészítéskor. A gépek felépítése hasonló, talán a legfontosabb különbség a meghajtó motor és a keverődob mérete. A motor lehet egyfázisú, 230 V-os vagy háromfázisú, 400 V-os. A keverődob mérete a kisebb 110 liter körülitől a 320 literig terjedhet, a keverési kapacitás nem egyenlő a dobtérfogattal.




A lengyel gyártmányú, ipari kivitelű AGRO-WIKT betonkeverőket masszív szerkezet és nagy teljesítményű motor jellemzi. Rendkívül kedvelt és egyedi dobbillentő hajtóművel rendelkeznek, ami képes üres vagy megrakott állapotban egyaránt, a kívánt szögben megtartani a betonkeverő dobját. A BWJ sorozatú betonkeverők csővázzal és műanyag kerekekkel szereltek (könnyített kivitel),

A Fészer komáromi gépkölcsönzőben elérhető BWJ160 típusú gép 110 literes keverési kapacitással rendelkezik. A dob mindkét irányba kifordítható, és fokozatmentesen tetszőleges helyzetben rögzíthető. Öntöttvas fogaskoszorú található a dobon és 230V / 50Hz, erős elektromos motor felel a hatékony munkáért.


Ha az építkezésen nincs vezetékes áram, akkor aggregátorainkkal megoldható a hiányosság:









Mindig nagyon figyeljünk oda a megfelelő csatlakozó vezetékre. Csak földelt, hibátlan, gumírozott, gumis csatlakozódugóval szerelt, fröccsenő víz ellen védett terméket használjunk. A Fészer komáromi gépkölcsönzőben ipari hosszabbított is tudunk biztosítani, 1.000 Ft bérleti díj fejében.







7 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page