top of page
Keresés

Szőnyeg és kárpittisztító - érdemes kölcsönözni!

Évente kétszer vagy szükség esetén érdemes professzionális géppel kitisztítani bútorainkat és szőnyegeinket. Egy ilyen berendezés több százezer forintba kerül és nagy helyet foglal el, ezért megéri inkább kikölcsönzni.

Hidd el, még ha tisztának is tűnik a kanapé vagy a nappali szőnyege és rendszeresen kiporszívózód, akkor is megdöbbentően sok piszkot tud egy profi takarítógép kimosni.



A komáromi Fészer Gépkölcsönzőben három Kärcher Puzzi 10/1 géppel várunk. A Puzzi 10/1 egy professzionális szőnyeg- és kárpittisztító gép, amely számos előnnyel jár, ha bútorok tisztítására használjuk. Íme néhány ok, amiért érdemes ezt a gépet választani bútortisztításhoz:

  1. Mélységi tisztítás: A Puzzi 10/1 képes mélyen a szövetekbe hatolni, így alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, port és allergéneket, amelyek a felületes tisztítással nem távolíthatók el.

  2. Hatékony folttisztítás: A gép erős szívóereje és a permetező funkciója lehetővé teszi a makacs foltok eltávolítását anélkül, hogy károsítaná a szövetet.

  3. Gyors száradás: Az erős vákuumtechnológia segít a nedvesség gyors eltávolításában, így a bútorok rövidebb idő alatt száradnak meg.

  4. Kíméletes tisztítás: A gép lehetővé teszi a tisztítószerek és víz pontos adagolását, így elkerülhető a túlzott nedvesítés, ami károsíthatná az anyagot.

  5. Egyszerű használat: A Kärcher Puzzi 10/1 könnyen kezelhető és manőverezhető, akár kisebb, nehezen hozzáférhető helyeken is.

  6. Professzionális eredmények: A gép használatával olyan tisztaság érhető el, amely hasonló a professzionális szolgáltatók által nyújtott eredményekhez, de kényelmesen, otthon.

Összességében a Kärcher Puzzi 10/1 ideális választás, ha hatékony, mélyreható és kíméletes tisztítást szeretnél a bútoraidon, ami gyorsan és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a foltokat.

A gép 15 kilós, egy személyautó csomagtartójában vagy a hátsó ülésen elfér, gyalogosan viszont nem tanácsos elvinni, biciklivel pedig végképp nem.

Professzionális Kärcher tisztítótablettákat is adunk, melyek ára 500 Ft/db és csak annyit kell kifizetni, amennyit elhasználtál. 50.000 Ft kauciót kérünk, melyből levonható a bérleti díj és a tabletták ára.



15 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page