top of page
Keresés
  • Szerző képeKriszta

A takarítás specialistái

A Fészer, komáromi gépkölcsönzőben nem csak bérelni lehet gépeket, hanem Vileda Professional, Kiehl és Tana termékeket is lehet vásárolni.




A Vileda Professionalnél ultramodern takarítási megoldásokat fejlesztenek és alkotnak különböző felhasználási területeken, mint az egészségügy, a szabályozott környezeti feltételekkel rendelkező helyiségek, az általános épülettakarítás és a HoReCa (szállodák, éttermek, kávéházak). Több mint 60 év szakmai tapasztalattal a Vileda Professional kiemelkedő hatákonyságú eszközöket gyárt, melyeket nem csak a közületi felhasználók vehetik igénybe, hanem családok, háztartások is.




A kis területek könnyű tisztítása

A kifejezetten a kis területek (10 m2 – 30 m2) tisztításához használható UltraSpeed Mini rendelkezik a nagyobb UltraSpeed Pro választék ergonomikus és teljesítménybeli, valamint higiéniai előnyeivel, mindezt egy kisebb, kompaktabb rendszerbe sűrítve.Kicsi, de sokoldalú

A hagyományos, kis területek tisztítására szolgáló rendszerek, mint pl. a pamut csavaros/pattintós mopok és a padlótörlő kendők, korlátozott felhasználásúak. Az UltraSpeed Mini 34 cm-es lapos moptartója lehetővé teszi az Ön számára, hogy számos feladatot ellásson, beleértve az alábbiak tisztítását:

  • falak

  • a konyhák burkolata és a mellékhelyiség területei

  • lépcsők

  • lábazati szegélylécek

  • biztonsági padlók

A kompakt moptartó különösen a csövek és vécékagylók mögötti tisztításhoz felel meg, valamint könnyű kezelhetősége tökéletessé teszi a kiömlött folyadékok gyors feltakarítására.


A felmosószetteken kívül egészen különleges takarítószivacsok, kendők is elérhetők a Viledától, mint például a Miraclean szivacs. Minimális erőfeszítéssel és csupán vízzel azonnal eltávolítja a korábban problémát jelentő nyomokat. Nincs szükség agresszív vegyszerekre vagy fáradozásra: mindössze nedvesítse be a Miracleant, és törölje le a nyomot. Az ideális problémamegoldó pontszerű tisztításhoz. Minimális erőfeszítéssel eltávolítja a makacs nyomokat, foltokat és szennyeződéseket ott, ahol más módszerek általában elbuknak. A termék előnyei: csak vizet igényel, vegyszereket nem, erős tisztítási teljesítmény minimális erőfeszítéssel, OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal




Johannes Kiehl 1904-ben alapította vállalkozását Münchenben. A vállalat a mai napig a Kiehl család tulajdonában és irányítása alatt áll. Számos piacot meghatározó termék- és rendszerinnováció jött és származik még mindig a Kiehl-csoport vállalataitól.

A Kiehl termékek többnyire Ecolabel minősítéssel rendelkeznek, biológiailag lebomló anyagösszetételűek, található között illat- és színezékanyagmentes termék is. Egyre több termék csomagolása PCR anyagból készül, vagyis újrahasznosított műanyagból.







A családi tulajdonban lévő Werner & Mertz GmbH több mint 150 éve sikeres a piacon Tana és Frosch márkájával és a tisztítóipari innovációk európai úttörőjeként. Az 1971-ben alapított Tana-Chemie GmbH a professzionális takarítási szolgáltatásokra szabott termékeket kínál. A Tana arra törekszik, hogy ne csak fenntartható, hanem körkörös legyen a gyártása. A körforgásos gazdaság az egyetlen ésszerű modell az emberi élettel és a környezettel összhangban lévő, integráltan fenntartható üzleti tevékenységhez. A teljes értéklánc mentén, a nyersanyagoktól a csomagolásig a következetesen gyakorolt körforgásos gazdaság mellett állnak ki.

Vezető európai márka saját kutatási és fejlesztési részleggel. A gyártó rendelkezik az ISO 9001, ISO 14001 és EMAS-minősítésekkel.

150 éves tapasztalat a tisztítás és ápolás terén A Werner&Mertz Kft. története a XIX. század hatvanas éveiben kezdődött. 1867-ben Wolfgang Werner, a St.Quintin zu Mainz-ban élő harangozó leszármazottjai, „Werner Testvérek” néven viasz gyárat alapítottak. 1878-ban csatlakozott a vállalathoz a második névadó: Georg Mertz, ettől évtől a viaszgyár „Werner&Mertz“ néven működik. 1887-ben Philipp Adam Schneider, Georg Mertz veje vette át a cég vezetését. A korábbi viasz feldolgozási tapasztalatokra támaszkodva kifejlesztett egy teljesen új típusú cipőápoló krémet, mely az első mérföldkövévé vált egy példanélküli sikertörténetnek. 1901-es évhez fűződik a markáns fémdobozba csomagolt ápolótermék, az „Erdal” márka megjelenése, nem sokkal ezután már az „Erdal” képes márkajelzése, a békakirály is feltűnt a pléhdobozokon. A „béka” megkezdte diadalmenetét, és nemsokára már elképzelhetetlenné vált a cipőápolás az Erdal márkanév nélkül.

1921-re az Erdal vezető cipőápolási márka lett Németországban. 1945 után a vállalat üzleti lehetőségei kiszélesedésének köszönhetően gyorsan növekedett. Az 50-es években bevezetésre kerültek „REX” (autóápolási) és „TUBA” (szőnyegtisztítási) márkák. Az ausztriai Halleinben található üzem 1954-ben kezdte meg működését. A „Tofix” és „Tarax” márkákkal megkezdődött a fürdő- és szanitertisztító szerek új termékszortimentjének piaci bevezetése. 1971-ben megalapították a „TANA Chemie” Kft-t, mely azóta a professzionális nagy-felhasználók részére gyárt és forgalmaz tisztítószereket. 1973-ban nagy tetszést aratott az Emsal márka, mely először egyesítette a saját fényű szerek és padlótisztító-szerek tulajdonságait. 1986-ban megtörtént a „Frosch” márka bevezetése is, mely megalapozta a környezetbarát tisztítószerek sikeres termékvonalát. 1996-ban az új, modern logisztikai központ felavatásával a cégtörténet eddigi legnagyobb beruházása fejeződött be.

Öko úttörő több mint 25 éve.

Néhány díj és kitüntetés:

2009 Német fenntarthatósági díj (a Frosch márkáért)

2011 EMAS Ausztria Award

2012 Zöld szalag a Werner&Mertz Proffesszional-ért

2013 Grand Prix ESSEC a Reinett márkáért

2014 Legmegbízhatóbb márkája (a Frosch márkájért )

2015 Környezetbarát márkái ( a green care Professional márkáért )


Termékeik használatra kész vagy koncentrátum formájában kaphatók és szinte minden tisztítási kihívásra tudnak megoldást kínálni.


Üzletünkben elérhető termékek:
















75 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page